60. Novoletna turneja

Kategorija: Rezultati

Glavni trener Goran Janus je na tekme novoletne turneje v Obersdorf, Garmisch-Partenkirchen, Innsbruck in Bischofshofen odpeljal Roberta Kranjca, Jerneja Damjana, Mitjo Mežnarja, Jureta Šinkovca, Petra Prevca in Jurija Tepeša.

V Obersdorfu je v prvi seriji naš Jure Šinkovec bil boljši od Finca Janneja Happonena in na koncu zasedel odlično 17.mesto. Najboljši Slovenec pa je bil Robert Kranjec na devetem mestu.

Garmisch-Partenkirchen - Na drugi tekmi novoletne turneje, ki bo danes 1.1.2012 ob 14. uri v Garmisch-Partenkirchnu, bo nastopilo vseh šest slovenskih skakalcev.

Kranjec se bo v prvi seriji nedeljske tekme pomeril z vodilnim v skupnem seštevku svetovnega pokala Avstrijcem Andreasom Koflerjem, naš Jure Šinkovec , ki je bil danes 10., s Kazahstancem Nikolajem Karpenkom, Jernej Damjan, ki je v kvalifikacijah zasedel 22. mesto, se bo pomeril z reprezentančnim kolegom Jurijem Tepešem , ki je bil 29., Peter Prevc  je kot 34. iz kvalifikacij za tekmeca dobil Čeha Romana Koudelko, Mitja Mežnar  pa kot 37. Finca Anssija Koivuranto.

                                         DRŽIMO PESTI ZA NAŠE FANTE

Copyright 2011 Smučarsko skakalni klub Sam Ihan - 60. Novoletna turneja.
Free Joomla Theme by Hostgator